Aag geeft raad

Onder het genot van een kopje koffie of een bakkie thee geef ik je van tijd tot tijd advies in de vorm van een blog. Nou heb ik natuurlijk geen zeeën van tijd. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet genoeg te bespreken heb met jou. Daarom heb ik deze pagina gemaakt: Aag geeft raad! Dus schenk voor jezelf ook een lekker warm drankje in, pak er eventueel een versnapering bij en ga er maar goed voor zitten. Ik geef raad over alles en nog wat!

Belang van goede locaties

Er zijn van die gelegenheden waarbij je het liefst alles tot in detail zou regelen. Natuurlijk kan dat helemaal niet – dat stopt ons echter niet met proberen. Neem bijvoorbeeld je trouwdag. Idealiter verloopt alles tot in detail perfect. Maar het leven is niet zo recht voor zijn raap. Gelukkig heb je een aantal zaken wel in de hand. Denk bijvoorbeeld aan een goede locatie. Of je nou een trouwlocatie Breda zoekt of ergens anders in Nederland: het internet maakt de klus in ieder geval aanzienlijk makkelijker!

Kaartjes, brieven en kleinigheidjes

Ik vind het internet heerlijk. Dagelijks spendeer ik makkelijk een uur of 5 op mijn PC of laptop. YouTube-filmpjes kijken, mijn Facebook Wall checken en natuurlijk kijken of er nog leuke ideeën zijn geplaatst op Pinterest. Al met al, be ik enorm fan – maar er is 1 minpunt. Er gaat niets boven het ontvangen van een fysiek kaartje met een leuke mededeling, zoals een geboortekaartje, of onverwachts een kleinigheidje in ontvangst nemen van de pakjesbezorger. Ik vind het daarom ook helemaal niet vreemd dat ansichtkaarten bedrukken nog steeds veelvoudig gedaan wordt. Wat is jouw standpunt hierin? Ben je voor fysieke kaartjes, brieven en kleinigheidjes of mag alles van jou wel via de digitale snelweg verlopen? Ik hoor het graag!

Op mijn gemak alles uitzoeken

Wanneer ik zelf lekker aan het surfen ben online met een kopje koffie of thee, dan ben ik 9 van de 10 keer op zoek naar kleding. Leuke outfits voor mezelf, mijn partner of andere bekenden. Ik sta elke keer weer verbaasd wat je allemaal kunt vinden op het internet. Van een leren schort tot aan een prachtige hamamdoek – je komt het vanzelf allemaal een keer tegen. Het grootste voordeel van al deze online technologie? Ik kan nu alles lekker op mijn gemak uitzoeken. En is het achteraf niet goed? Dan gaat het gewoon weer lekker terug! Daar ben ik helemaal niet moeilijk in.

Ontspannen moet af en toe kunnen

Omdat alles zo makkelijk en snel via het internet gaat, raak ik nog wel eens overweldigd. Binnen een mum van tijd heb je reacties, stromen de e-mails binnen en verlies je beetje bij beetje je mentale verstand. Daarom plan ik af en toe een heerlijk ontsnapmomentje in. Elke keer probeer ik iets anders waardoor ik tot rust kom. Zo kan ik iedereen echt een middag in de hottub aanraden! Wat doe jij om echt goed tot rust te komen?

Out with the old, in with the new!

Ja , ja, tante Aag heeft een druk leven. Naast al mijn hobby’s (waaronder deze blog) heb ik soms de behoefte om het roer om te gooien. Dan kom ik bijvoorbeeld weer prachtige producten tegen online, waarvan ik denk: goh, dat wil ik ook in mijn huis! Momenteel ben ik bijvoorbeeld echt verliefd op een dubbele wastafel.