Hoe kan je er als man jonger uitzien?

Wij vrouwen vinden mannen die er wat jonger uitzien stiekem natuurlijk wel een beetje aantrekkelijk. Veel mannen weten echter niet hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze er wat jonger uitzien. Niet alle maatregelen zijn namelijk effectief in het bereiken van een jonger uiterlijk. In deze blog krijg je de beste tips van tante Aag over hoe je als man een wat jongere uitstraling krijgt.

Laat je stropdas op je werk

Een stropdas ziet er heel netjes uit. Op het werk kan het zelfs een vereiste zijn als je met belangrijke klanten of partijen een overleg hebt. De stropdas is echter niet meer zo hip als dat deze vroeger was. Vaak zien we nog mannen die overal netjes met een stropdas aan komen zetten. Dat is helemaal niet meer nodig en het laat iedereen impliciet zien dat je vast blijft houden aan oude gewoontes. Nu zijn niet alle oude gewoontes slecht, maar het dragen van een stropdas zorgt direct voor een wat formelere sfeer.

Schoenen

Schoenen kunnen er ook voor zorgen dat mannen er jonger uit zien. Het type schoenen kan namelijk een heel erg jeugdige look geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie heren sneakers. Je zou de sneakers wellicht niet naar je werk aan doen, maar voor in je vrije tijd is het een leuke type schoen. Je kunt namelijk ook heel erg goed combineren met sneakers, omdat sneakers vaak leuke kleuren hebben. Het combineren van kleding laat zien dat je je best doet om er goed uit te zien en dat wordt zeker door veel vrouwen gewaardeerd.

Haar verven

Sommige mannen zien er heel goed uit met grijze haren, denk maar aan George Clooney. Helaas ziet het er bij sommige mannen wat minder goed uit, deze mannen zouden hun haar kunnen verven om er weer wat jonger uit te zien. Er rust echter een taboe op het verven van je haar als man, dat wordt namelijk niet als heel erg mannelijk gezien. Dat is echter helemaal nergens voor nodig. Verschillende mannen verven hun haren, denk maar bijvoorbeeld aan Wilfried Gené van Veronica Inside.

Let op je gewicht

Uit recent onderzoek is gebleken dat wat forsere mannen er ouder uit zien. Om te voorkomen dat je er oud uitziet kan je dus wat pondjes afvallen. Dit is niet alleen goed voor je uiterlijk, maar ook voor de gezondheid. Overgewicht brengt namelijk een verhoogd risico voor verschillende vervelende ziekten met zich mee.