Een popcorn machine voor de echte filmfans

Organiseer je met enige regelmaat filmavondjes? Dan heb je vast al ontdekt dat je dan niet met moeilijke hapjes hoeft aan te komen. Mensen willen de film kijken en ondertussen lekker kunnen smikkelen. Met een popcorn machine zorg je ervoor dat je altijd heerlijke verse popcorn kunt serveren. Natuurlijk kun je ook een pannetje met maiskorrels op het vuur zetten of zelfs zo’n zakje in de magnetron doen. Toch heeft een popcorn machine een geheel eigen charme. De popcorn machine zal echt wat toevoegen aan je filmbeleving. Zeker wanneer je kiest voor een machine die er ook nog eens schitterend uit ziet.

Een retro popcorn machine is een kunstobject

Alleen al voor de sfeer in je keuken of huiskamer is het mooi als je er een retro popcorn machine neerzet. Natuurlijk wil je dat de popcorn machine ook nog eens heerlijke popcorn maakt, maar dat komt met de machines op bovenstaande site zéker goed! Ondertussen heb je, ook wanneer je de machine even niet gebruikt, een prachtig object in je keuken of huiskamer staan. Je kunt er zelfs voor kiezen om je complete keuken in retro-sferen in te richten. Zo maak je van je keuken een werkbare plaats waar je graag komt. De kleuren zijn allemaal prachtig en de uitstraling is heel cool. Een beetje een jaren ’50 diner-idee.

Een popcorn machine voor het hele gezin

Een popcorn machine is helemaal niet moeilijk te bedienen en natuurlijk veel veiliger dan een pannetje maiskorrels op het vuur. Zelfs de zakjes maiskorrels voor in de magnetron zijn niet zo veilig als een echte popcorn machine. Natuurlijk blijft het van belang om je kinderen goed te begeleiden met het werken met elektrische apparatuur, maar je zult zien dat het allemaal best meevalt.

Een popcorn machine in huis, en dan?

Dan ga je natuurlijk direct al je vrienden en familie uitnodigen voor veel filmavonden. Popcorn is net vet en kan vaak gegeten worden, dus twee keer per week een filmavond kan best! Op bovenstaande site kun je verschillende smaken kopen die je op de popcorn kunt strooien. Dat is weer eens wat anders dan alleen zout of zoet. Kies ook eens voor nachokruiden of caramel. Ook cheesy jalapeño en white cheddar zijn verkrijgbaar via de site. Als je het echt goed wilt aanpakken dan bestel je er natuurlijk van die grote kartonnen bekers bij. Hierin kun je de popcorn leuk serveren en voel je je net alsof je in de bioscoop zit!
Popcorn machine