Felicitatiekaarten sturen, leuk bij elk feest

We houden allemaal wel van een feestje. Soms kun je er niet bij zijn (omdat je bijvoorbeeld een ander feestje hebt). Je kunt dan altijd wel felicitatiekaarten sturen. Zo verhoog je de feestvreugde en ben je er toch een beetje bij. Felicitatiekaarten zijn er in alle soorten en maten. Voor iedere feestelijke gelegenheid. Je vindt er altijd eentje die precies geschikt is voor jouw doel.

Felicitatiekaarten voor verjaardagen

Dat zijn toch wel de meest bekende felicitatiekaarten. Je hebt ze voor alle leeftijden. Voor dames en heren. Voor jongens en meisjes. Met teksten in het Nederlands of in het Engels. Met mooie foto’s voorop of juist met een grappige tekening. Wat jij ook wilt versturen: het is beschikbaar. En zeg nou zelf, hoe oud je ook bent maakt niet uit. Felicitatiekaarten krijgen op je verjaardag blijft toch bijzonder. Je weet dat mensen de moeite hebben genomen om een kaart voor je uit te zoeken. Om die kaart te schrijven en er een postzegel op te plakken. En ze hebben de moeite genomen om, door weer en wind, naar de brievenbus te gaan om jouw kaart te posten. Als dat niet attent is, dan weet ik het ook niet meer.

Felicitatiekaarten voor een geboorte

Felicitatiekaarten
Met stip op twee staan de felicitatiekaarten die je kunt sturen voor de geboorte van een nieuwe wereldburger. Roze of blauw, roze en blauw, neutraal, met foto, met tekening, met tekst, zonder tekst, noem maar op! Er zijn zelfs kaarten voor tweelingen te krijgen! Maar ook bij een tweeling kun je natuurlijk gewoon twee kaarten sturen. Voor ieder plakboek een. Want hoe meer kaarten hoe meer vreugd.

Felicitatiekaarten voor een huwelijk

Dat klinkt wat ouderwets hé? Maar er wordt nog steeds lustig op los getrouwd in Nederland, dus de felicitatiekaarten voor huwelijken liggen nog volop in de (digitale) schappen. Wens het bruidspaar een lang en gelukkig leven samen met een mooie, lieve, grappige of ontroerende kaart. Schrijf er een mooi gedichtje in of een citaat en je hebt je kaart helemaal gepersonaliseerd.

Felicitatiekaarten online bestellen

Alle kaarten die je maar wilt kun je online bestellen. Het is altijd fijn om een voorraadje in huis te hebben. Zo grijp je nooit mis. Als je slim bent, zorg je dat je een pakketje met diverse kaarten bestelt. Je hebt dan voor iedere gelegenheid de juiste kaart in huis. En of je ‘m nou op de bus doet of zelf door de brievenbus schuift, een kaartje wordt altijd gewaardeerd.